10 charmante nederlandse stad

10 charmante nederlandse stad

Om echt kennis te maken met het land, het is de moeite waard om het nederlandse stadje om te bezoeken. Dit charmante, historische centrum van de geplaveide straatjes met schilderachtige bouw, het kanaal en een windmolen met echte ervaring kan bieden. Veel steden in het begin erődként opgericht, sommige van het fort is nog steeds te zien. Echt een geweldige ervaring om de lente narcis en tulp velden.

Harlingen Harlingen ansichtkaart

Harlingen Harlingen ansichtkaartzoals de historische havenstad van Friesland provincie, die zo ver naar het noorden, gevestigd in Nederland, zo ver als je kunt. De stad is vol van mooie middeleeuwse paleis. Zeker de moeite waard om de stad te ontdekken, bekijken van het fronton stenen, die ooit gebruikt voor het vinden van de getroffen huizen voordat de huisnummers. Een indicatie van de bijzondere gebouw als “de gouden engel”, het oudste stenen gebouw van de stad: dit was ooit een vrijmetselaarsloge. De stad is zo oud pakhuis met een overvloed, dat is de oorsprong van de XVII. eeuw dateert.

Naarden Naarden is uniek in de versterkte steden. Deze stad is gelegen in een gebouw van 1300 werd gebouwd waarin een grote ronde groepering, die zijn enorme speer einde-vormige groene gebieden rond, die in een greppel. Deze formatie csillagvár bekend. Boven deze lay-out, het uitzicht is geweldig! De stad is de thuisbasis van de nederlandse castle museum, Naarden ook bekend om de textielindustrie en Bach op goede vrijdag de Matthäus passion uit.

Doorn Limburg ligt dicht bij de belgische grens in de buurt van Thorn stad, die is een kleine vorstendom was de XII. eeuw. De kleinste onafhankelijke staat van het Heilige Roomse Rijk, een doorn in het oog van een vorstelijke vrouw regeerde, dat 20 adellijke nonnen geholpen. Het is de moeite waard een bezoek aan de X eeuw sierlijke St. Michael ‘ s Abdij (St. Michaelskerk), die prominente bezienswaardigheden in de stad. Vandaag Thorn, het “Witte faluként” ook bekend als het centrum van de stad van witgekalkte stenen huizen gevonden kan worden.

Volendam Volendam gebied van het land

Volendam Volendam gebied van het landdie ooit de Zuiderzee golven fladderde, en vervolgens het water uit de XIV. eeuw, werd de stad heroverd, het was zo populair werd de boeren en vissers. Deze prachtige stad is populair geworden voor kunstenaars, zoals Picasso en Renoir. Blijft populair onder de toeristen die willen zien hoe de oude vissersboten en de lokale bewoners in traditionele kleding, de puntige rode dak, en bruin gebouwen.

Giethoorn Als je geen tijd hebt om naar Venetië, het is de moeite waard een bezoek aan Giethoorn. Deze stad is vol van rust kanalen, wat is de reden waarom deze “Noord-Venetië” wordt ook wel. De 90 mijl van riolen, sommige huizen alleen per boot bereikbaar. Dit is een uitstekende plaats voor het gebruik van het kanaal op een boottocht deel te nemen in, op aanvraag kunt u een boot huren, als je wilt om alleen te zijn, waarmee je kunt varen op de gracht, koffie en rieten huizen,en áthajózhat het kanaal verspreid over de brug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *