Holland ' s mooiste dorpen en kisv kunt ros in

Holland ‘ s mooiste dorpen en kisv kunt ros in

Nederland is een van de meest dichtbevolkte land in de wereld, de nederzettingen zijn nog steeds relatief klein. Toeristen zijn vaak verbaasd dat de metropool gehouden in Amsterdam, op slechts 800 duizend mensen wonen. De 16,5 miljoen nederlanders, honderden kleine stad en dorp is verdeeld in, in de meerderheid van de grote groene gebieden omgeven vízpartok in de buurt. Nederland is Europa ‘ s meest pittoreske locatie van het landelijke gemeente kan zeggen van jou, waar het onderhouden tuinen,

het mooi gerenoveerde, oude huizen zorgen voor een idyllische sfeer

het mooi gerenoveerde, oude huizen zorgen voor een idyllische sfeerUrk Flevoland charmante vissersdorp, waarvan de haven, zelfs vandaag de dag, het leven gaat. De duizenden jaren van de nederzetting in het centrum van het lopen onvermijdelijk ook de geschiedenis van het effect, zullen we onder. Urk ontdekking is niet het wandelen is de enige manier, het water uit een geheel nieuwe hoek die we te zien krijgen in het dorp. Voor de rest is er geen betere keuze dan te zitten in één van de haven taverne en om te proberen de verse vangst bereide gerechten. In het centrum, diverse musea, de vele kleine winkeltjes te vinden, maar de werkzame tot rust te komen, ook de kans krijgen. Urkel heeft een mooi strand, waar watersporten kunnen worden berecht. Het dorp op zondag tijdens het hoogseizoen, te rustig, dus als de gewone leven ritme, we willen graag om een voorproefje te krijgen, het is de moeite waard de rest van de week hier te bezoeken.

bron: Nederland ‘ s mooiste dorpen en kisvárosaiban Vanaf de middeleeuwen, Zierikzee een rijke handelsstad. De rijkdom van wat is niet beter geïllustreerd dan in de tijd die is opgebouwd, een mooie haven, het Stadhuis, de molen, de kerk, de stadsmuur en stadspoort. Er zijn tegenwoordig veel toeristen komen hier om een voorproefje te krijgen van Zierikzee glorieuze verleden en de blik op de golden age citeren van meer dan 500 monumenten van de stad. Yacht haven, de schilderachtige oude binnenstad, naast de zandstranden vormen de belangrijkste attractie. De stad is nu duidelijk de toeristische sector en minder van landbouw voor het leven. Trekpleisters zijn de Sint-Lievensmonstertoren, de 60 meter hoge toren, die is ook Zierikzee is een symbool van. Maritiem museum van alles wat we kunnen leren van de geschiedenis van de stad en de traditie in de visserij.

Valkenburg aan de Geul Lang zijn de toeristen de favoriete bestemming. Prachtige natuurlijke omgeving van de 19. eeuw een belangrijke toerisme, vooral sinds de aanleg van de spoorlijn, die rechtstreeks van de stad bereiken. Het hoogtepunt van de nog in de ruïnes en de indrukwekkende kasteel, waar een spectaculair uitzicht op het omliggende platteland. Valkenburg aan de Geul, een rustig stadje nu een toeristische attractie als gevolg. Twee pretpark, kunt u kijken naar de romeinse periode ook gebruikt mijnen en de mijnen van de stad spa en wellness hotel, gelegen op een levendig nachtleven. De oude binnenstad van twee oude watermolens, maar de stad buiten de meer zichtbaar van hen.
Doorn

Het “Witte Dorp” is ook bekend als Thorn was eens een miniatuur vorstendom, dat de abt en de abdij 20 edele vrouwe van controle. Prachtig bewaard gebleven gebouwen, straten met kinderkopjes, de abdij, de kerk en de karakteristieke witte huizen een magneet de historische stemming-hongerige toeristen. Doorn in de middeleeuwen, als de mate van onafhankelijkheid die, om hun eigen geld en hun eigen juridische systeem. Wanneer de franse overheid, die de huizen venster van grootte was de bevolking van de belasting, dus veel mensen bricked-up vensters en de sierlijke gevels in plaats van kale witgekalkte gebouwen te verbergen jómódjukat. Doorn in het leven van religie is altijd een dominante rol en deze traditie wordt nog steeds bewaakt.

Giethoorn 2,5 duizend inwoners van het dorp de auto ‘ s zijn volledig verboden, ik bedoel het Venetië van het Noorden, ook wel de regeling is duidelijk de boot behoort tot het leiden van het vervoer over. Traditionele rieten huizen van de oude bomen omzoomde grachten zijn gevoerd, welke boven de 150 voet de brug over. Giethoorn bijzondere attracties op zichzelf, zonder voldoende aantrekkelijke bestemming. Het dorp is een gebied van het nationale park is gelegen in een bijzonder rustige en mooie omgeving. Het hele jaar door veel toeristen die hier komen, misschien is het in Giethoorn enige nadeel. De beste in de lente of de vroege herfst voor het plannen van de reis, wanneer relatief minder bezoekers om te gaan met.

Naarden De Goo regio is misschien wel het mooiste schikking

Naarden De Goo regio is misschien wel het mooiste schikkingis één van Europa ‘ s mooiste staat bewaard gebleven vestingstadje. De Nieuwe hollandse Waterlinie de belangrijkste forte was en is nog steeds adembenemend. De enorme slotgracht omgeven door een stervormige vesting zijn een mooi voorbeeld kan hier worden gezien, dit is duidelijk te Naarden de grootste bezienswaardigheden. De Vesting Museum kunt u kijken naar de kerker en alles te weten van het verleden van de stad. De stad heeft meer historische gebouwen en monumenten te vinden, zoals de St. Vitus kerk, 14-15. eeuw en is gebouwd in de gotische stijl gebouwde basiliek. Naarden uitzicht van echt-scherm, wensen, muren en in de talloze 16. – eeuws gebouw.

Monnickendam 1355-in de tt en toen begon de evolutie. Vanwege het feit dat de Zuiderzee kust en het achterland meren in de buurt lag, bloeide in de scheepvaart en aanverwante handel. Bijna alle van het gebouw 1355 uit, behalve het spreken van de toren, die platgebrand en later weer opgebouwd. Dit is nog steeds één van de meest belangrijke monumenten van de stad, te werken in het museum. Monnickendam centrum 74 monument is gelegen, als de 14. – eeuwse St. nicolaaskerk, die 250 jaar op te bouwen. Het gebied rond de stad fietsen of een boottocht kunt ontdekt worden

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *